AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Układanka/gra Flagi Europy
Balon foliowy cyfra 5 satynowa biała 86cm
Markery plakatowe PC-8K 4 kolory POSCA UNI
Ramka ścienna z odlewem white
Wypukła malowanka Konie - Islandzki
Długopis olejowy niebieski MIX
Zszywacz Fluo stojący SPARK LINE
Notes A6 MIX