AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
praca zbiorowa
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Długopis żelowy Sarasa Clip Neon 0,5mm 5 kolorów
Negocjatorzy policyjni. Zawsze chodzi o życie
Radomir Wit
Nie wszyscy chłopcy są niebiescy
George M. Johnson
Przypadek doktora Gilmera
Benjamin Gilmer...
Sekret starych fotografii
Małgorzata Lis
Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej
Magdalena Kędzierska-Zaporowska
Miejskie ogródki - moje mikroświaty
Remi Courgeon
Bańki mydlane Dinozaury 34cm MIX