AKTUALNOŚCI
01-08-2025
Zwrot - Żydowskie Muzeum Galicja
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Skarbonka Home 2-Wakacje 2
HC RMS Titanic 1:450
Telefon niebieski
Szarpak dla Psa 28cm
Wózek spacerowy Elma ciemny grafit
Pistolet na strzałki MIX
Pamiętnik z kłódką MIX
Bloczek samoprzylepny 75x75mm 100K mix BANTEX