AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Skarpeta świąteczna w złote renifery 49x22cm
Kredki z wosku pszczelego Junior 6 kolorów
Balon foliowy Bombka 51x49cm
Maluj Graj Jestem Eko FAN
Notes samoprzylepny 50x75mm EAGLE
Zestaw do robienia biżuterii - Serce
Lalka 38938 Joelle płacząca z róż. kocykiem 38cm
Kalkulator kieszonkowy 8-pozycyjny TR-295-N TOOR