AKTUALNOŚCI
30-04-2025
Zwrot Widnokrąg
29-04-2025
Zmiana cennika Gaudium
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Ufam. Śladami Świętej Siostry Faustyny w.5
Grzegorz Górny...
Litery drewniane 100szt
Zuza Wróbel na tropie T.2 Mechaniczny Człowiek i..
Tomasz Duszyński
Karnet podziękowania
Nowe Horyzonty LUCRUM GAMES
Sagrada Legacy
Pani Anka. Nehrebecka w rozmowie z K. Ostrowską
Anna Nehrebecka...
Blask nowych dni
Judy Batalion