AKTUALNOŚCI
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Zwrot - Kanarkiewicz
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
EMOCJE. Wspólne Wyzwania
Koraliki MIX
Świeczki perły dekoracja ciasta 6szt
Wiedeńska melodia
Paulina Rabczak
Ołówek Griffix HB 2szt
Mattel Barbie. Official Colouring Book
Ameet
Zakładka do książki Kubuś Puchatek
HC RMS Titanic 1:450