AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Zakładka do książki tęcza , kot MIX
LEGO(R) Classic. Ponad 100 pomysłów, zabaw i zagadek
Stefcia
Joanna Adamek
Glory: Droga do Chwały - metalowe monety
(Nie) powinieneś 3 - gra karciana
Modelina z wosku pszczelego 6 kolorów
Masa mocująca Magic KAMABEN
Dziurkacz 837 czarny 32 kartki EAGLE