AKTUALNOŚCI
12-06-2025
Ateneum wyłącznym dystrybutorem zabawek Askato
Zwrot - Mapa Kultury
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Top Trumps World Football Stars Zestaw kolekcjo...
Ołówek automat. Non Stop 0,5mm niebieski (12szt)
Gra Przekąska Rexa
Błogosławieństwo Niebios T.1 TW
Mo Xiang Tong Xiu
Marso-Daca
Maja Wilk
Najmądrzejszy. Biografia Sokratesa
Krzysztof Łapiński
Korektor w taśmie myszka 4,2mmx12m
Błogosławieństwo Niebios T.1 BR