AKTUALNOŚCI
01-08-2025
Zwrot - Żydowskie Muzeum Galicja
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Zakreślacz Signal zielony
Notatnik zamykany Uwierz w Siebie
EMOCJE. Wspólne Wyzwania
Ołówek Griffix HB 2szt
Pistolet V73
Zeszyt A5/60K kratka Megamix (10szt) TOP2000
Serwetki papierowe Gaming Party 33x33cm 20szt
Naklejki na przetwory i przyprawy Warzywa