AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Alias Party - wersja podróżna
Ambitious - Płyta winylowa
Madonna
Sorter Słodki domek z kluczami
Znaki drogowe zestaw 73cm 5szt
Jeździk-pchacz Beetle fioletowy
Rok zmian
Mieczysław Gorzka
Muzeum. Historia światowa
Krzysztof Pomian
Kredki świecowe Jumbo 12 kolorów ASTRA