AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Tainted Grail Companions
ADHD. Jak to ogarnąć
Soli Lazarus...
Cienki zakreślacz Highlighter pomarańczowy
Kubeczki papierowe Gabby's Dollhouse 200ml 8szt
Jeździdełko dziecięce traktor z przyczepą i narzęd
Zawieszka do wózka miś, kwiatek i gwiazdki
Markery plakatowe PC-5M 8 kolorów POSCA UNI
Córki żywiołów. Córka ognia
Dorota Gąsiorowska