AKTUALNOŚCI
12-06-2025
Ateneum wyłącznym dystrybutorem zabawek Askato
Zwrot - Mapa Kultury
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Dmuchany basen czerwony 122cm x25cm
Wszystkie barwy mroku
Chris Whitaker
Markery z precyzyjną końcówką Basic Colors 4 kolor
Puzzle 104 Super Kolor Bluey
Nie wymiękaj
Stephen King
Eter edycja polska SLOYCA
Kruszenie świata. Podróż do Iranu
Franois-Henri Dsrable
Marker konstrukcyjny suchy Profi