AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Klipsa dekoracyjna MIX
Tam, gdzie żyją dzikie stwory
Maurice Sendak...
Jak wychować zająca
Chloe Dalton
Opowieści biblijne dziadzia Józefa T.5
Lidia Miś
Kalkulator naukowy graficzny TR-523 TOOR
Nie czekam na szklankę wody
Katarzyna Tubylewicz
Pusheen Torebka na lunch 23cm
Świeca stołowa zakręcona Jasmine & Patchouli 2szt