AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Baby born - Torba Miś
Usta-usta
Antoine Wilson
Zakreślacz FLEXI 8542 pomarańczowy
Torba prezentowa MIX
Puzzle 70 elementów. Mapa świata
Rzeczy zdarzające się w podróży
Krzysztof Środa
CzuCzu Puzzle Co robi weterynarz 4+
Rozkoszna wojna