AKTUALNOŚCI
01-08-2025
Zwrot - Żydowskie Muzeum Galicja
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Styropianowe kulki 4mm kolorowe 10g
Zioła życia. Przez naturę do szczęścia
Anna Kosmala
Pamiętnik z kłódką MIX
Brelok litera U
Knockdown: Volume III - Tainted Grail
Zakreślacz FLEXI SOFT 8542 żółty pastel
Ewangelia wellnessu. Fałszywa obietnica dobrostanu
Rina Raphael
Długopis olejowy niebieski MIX