AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Długopisy żelowe Pusheen 6 kolorów
Kullerbu - Ciężarówka na baterie
Zakreślacz 604 4 kolory pastel MONAMI
Serwetki papierowe Stitch & Angel 33x33cm 20szt
Chińczyk i warcaby 8 gier FAN
Organza Gładka czerwony 0,36x9m
CzuCzu Puzzle odkrywcy Dzika przyroda 300 el.
Eye2Eye Duel (edycja międzynarodowa)