AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Testy przyg do egz. zaw. kucharz małej gastronomii
Joanna Kowalska...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Joanna Duda...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Edukacja żywieniowa
Isobel R. Contento
Plansze edukacyjne Odmienne części mowy A4
Długopis Cristal Original Fine mix 4szt BIC
Brzęczenie pszczół
Sofia Segovia
Strój Maria rozm. 130/140 cm
Nemezis (barwione brzegi)
Maciej Siembieda
ADHD. Jak to ogarnąć
Soli Lazarus...
Czwartkowy Klub Zbrodni T.1
Richard Osman
Mazaki Erasable wymazywalne 9+1 FIBRACOLOR