AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Powolna przemoc i ekologia ubogich
Rob Nixon
Torba prezentowa Boże Narodzenie L
Worek na gimnastykę Minnie Mouse
Keep Me In
Natalia Fromuth
Zestaw świeczek 24szt. z 12 podstawkami
Zlewozmywak z funkcją lania wody i światłami
Huśtawka z poduszką MIX
Kołowa ładowarka Liebherr L574