AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Edukacja żywieniowa
Isobel R. Contento
Inne obrazy
Maria Poprzęcka
Blok rysunkowy A4/20K FIORELLO
Glina piaskowa 1000g JOVI
Baner Happy Birthday Koci Domek Gabi 180x15cm
Słomki wielokrotnego użytku 9x240mm 250szt
Notes samoprzylepny 50x75mm EAGLE
Mass Effect: Gra Planszowa PORTAL
(Nie) powinieneś 2 - gra karciana