AKTUALNOŚCI
26-04-2024
Majówka w Ateneum - harmonogram pracy
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Realizacja usług w recepcji cz.1
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik
Magdalena Kaźmierczak
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Danuta Ławniczak...
Rzep samoprzylepny biały 16mmx2m 2m
Przenośna magia
Emma Smith...
Klocki 630el
Magnetyczny składany Słoń
Biblia w komiksie. Boża historia od początku po...
Lalka Peke 29cm
Pociąg laweta
LEGO NINJAGO. Nowi bohaterowie
Stacia Deutsch