AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Vademecum żywienia człowieka
Marcin Jabłoński
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
Cyrkiel plastikowy na ołówek 248T GRAND
Torebka Lux kraft 14x13x13cm szerokie dno ROZETTE
Puzzle drewniane - seria LONGRAM
Pasta modelarska biała 250g JOVI
Opowieści biblijne dziadzia Józefa T.5
Lidia Miś
Krystyno, uspokój się!
Sylwia Dec
Taśma biurowa 18mmx20m (8szt) GRAND
Kalkulator Casio MS-20UC-WE BOX