AKTUALNOŚCI
01-08-2025
Zwrot - Żydowskie Muzeum Galicja
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Marakasy drewniane Miś
Bloczek samoprzylepny 75x75mm 100K mix BANTEX
Zakładka do książki Kubuś Puchatek
Wkład klejowy transparentny 7mm 6szt
Koraliki MIX
Karnet Urodziny Miś polarny
Zestaw kreatywny Arcybox Hipcio
Gumka Pebble 2szt