AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o...
praca zbiorowa
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Pakiet: Trylogia Grecka
Maciej Siembieda
Znaki drogowe zestaw 73cm 5szt
Personal branding, czyli jak skutecznie zbudować..
Mateusz Grzesiak
Kostka po kostce. Pisanie 5 kostek
Torba papierowa na prezenty mała 23x17x9cm
Gorący Ziemniak junior ALEX
Chomik
Notes Mattel Barbie