AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda...
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Puzzlove Pomidory 1000el
Temperówka elektryczna podwójna BAMBINO
Fauna Polski memory
Ukryte pragnienia
Wstążka satynowa żółta 6mmx32m
Puzzle 70 elementów. Mapa świata
Team Sonic Racing - Sonic vs. Shadow Twinpack
Carcassonne - Edycja podstawowa