AKTUALNOŚCI
16-05-2024
Zwrot - Magia Słów
10-05-2024
Zmiana cennika Draco
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Samolot z napędem św/dź
Zestaw kreatywny zdrapka Lampion Dino
Tatuaże zmywalne dla dzieci Motyle
Naklejki - Moja kolekcja
Wyjście z cienia. Szerpowie, Baltowie i triumf...
Bernadette McDonald
Możesz na mnie liczyć, Pikusiu
Neringa Vaitkute
Radio w mojej głowie. Opowieści o ADHD
Aneta Korycińska
444
Maciej Siembieda